Over ons

Heeft u vragen op het gebied van intellectuele eigendom?

Aarzelt u dan niet om contact op te nemen met Biopatents. Een eerste bespreking wordt u kosteloos aangeboden. Voor onze algemene voorwaarden klikt u hier.

Over ons

Biopatents is opgericht door Tom Wittop Koning, een Europees en Nederlands octrooigemachtigde met ruim 20 jaar ervaring in alle aspecten van ‘octrooiland’. Tom was werkzaam als partner in diverse grote Nederlandse en Internationale octrooibureaus en heeft zitting gehad in juridische adviescommissies, en is co-auteur van boeken op octrooigebied.

Tom Wittop Koning

Tom heeft uitgebreide ervaring op het gebied van Intellectuele Eigendom (IE); van het opzetten van een octrooiportefeuille en adviseren in het vermijden van het maken van octrooi-inbreuk voor kleinere en beginnende bedrijven, het begeleiden in verleningsprocedures en het beheren van complexe octrooiportefeuilles voor middelgrote en grote technologiebedrijven tot het voeren van grote nationale en internationale rechtszaken voor het zekerstellen van de rechten van zijn cliënten.

Verder vertrouwen veel buitenlandse collega’s voor het verkrijgen van (octrooi)rechten in Europa hun IE zaken aan Tom toe. Tom staat in de IAM Patent 1000. Tom is niet alleen bevoegd om op te treden bij de Nederlandse en Europese Octrooiraad en de Rechtbank in Den Haag, maar ook bij de Belgische Dienst voor de Intellectuele Eigendom DIE en het Europese Merkenbureau OHIM. Ook voor aanvullende beschermingscertificaten (ABC’s) bent u bij Tom op het juiste adres.

Contact me

E-mail
Skype
Mobiel
Linkedin

Bescherming van uw knowhow, ook voor kleine bedrijven

Heeft u een klein bedrijf, of denk u er aan een op te richten, gebaseerd op unieke knowhow? Biopatents zal uw betrokken en toegewijde partner zijn om met u te bespreken wat er gedaan moet worden, en om wat er vooral niet gedaan moet worden, hoe uw knowhow beschermd moet worden en hoe u belangstellende partijen of concurrenten moet bejegenen.

Beheer van de octrooiportefeuille voor grotere technologiebedrijven

Voor grotere technologiebedrijven is Biopatents uw partner voor het creëren, uitbreiden en verdedigen van een octrooiportefeuille en het inbedden daarvan in uw zakelijke strategieën en het meedenken daaraan. Biopatents benadert voor u inbreukmakers en onderneemt zo nodig de juiste gerechtelijke stappen. Zo zorgt Biopatents voor optimale ondernemingsruimte voor haar cliënten.

Dé partner voor buitenlandse octrooibureaus & advocatuur

Voor buitenlandse octrooibureaus en de advocatuur is Biopatents dé partner voor het begeleiden van verleningsprocedures van complexe octrooizaken bij de Europese, Nederlandse of Belgsische Octrooiraad, inclusief het verkrijgen van aanvullende beschermingscertificaten. Ook is Biopatents dé partner voor het bijstaan in juridische procedures bij nationale en internationale rechtbanken. Biopatents verschaft een heldere doorkijk in het Europese octrooisysteem en optimale ondernemingsruimte voor uw cliënten.

Biopatents

Dagpauwooglaan 1
5691 NW Son
Netherlands
M: +31(0)621808142
E: info@biopatents.nl
I: www.biopatents.nl

Bepaal uw route

U kunt onze vestiging op afspraak bezoeken. Klik hier en bepaal eenvoudig uw route naar ons kantoor.

Copyrights 2022 Biopatents - disclaimer & privacy - voorwaarden - design by Siteweb87