Home

Heeft u vragen op het gebied van intellectuele eigendom?

Aarzelt u dan niet om contact op te nemen met Biopatents. Een eerste bespreking wordt u kosteloos aangeboden. Voor onze algemene voorwaarden klikt u hier.

Welkom bij Biopatents

Biopatents IP Consultancy is een nieuw octrooibureau dat is opgericht in 2018 en diensten aanbiedt op het gebied van intellectuele eigendom (IE) en in het bijzonder op het gebied van life sciences, geneesmiddelen, plantenveredeling, medische apparatuur, voeding, verpakkingen en chemie.

Bescherming van uw intellectuele eigendom

Biopatents levert diensten die maatgesneden zijn aangepast aan de eisen en behoeften van elke afzonderlijke cliënt.

De cliënten van Biopatents variëren van kleine startende bedrijfjes, wetenschappers aan universiteiten, grote multinationals en internationale octrooibureaus die een octrooigemachtigde nodig hebben voor werk dat in Europa gedaan dient te worden.

Als klein octrooibureau is Biopatents in staat om zijn diensten op een zeer efficiënte manier en tegen een zeer aantrekkelijk tarief uit te voeren, waarbij gebruik wordt gemaakt van een transparant kostensysteem.

Biopatents werkt overigens nauw samen met andere specialisten en advocaten op IE gebied, zodat u ook voor andere aspecten van het IE gebied bij Biopatents terecht kunt en uw belangen optimaal worden behartigd.

Life sciences
Geneesmiddelen
Plant veredeling
Medische apparatuur
Voeding
Verpakking
Chemie
Rechtszaken

Bescherming van uw knowhow, ook voor kleine bedrijven

Heeft u een klein bedrijf, of denk u er aan een op te richten, gebaseerd op unieke knowhow? Biopatents zal uw betrokken en toegewijde partner zijn om met u te bespreken wat er gedaan moet worden, en om wat er vooral niet gedaan moet worden, hoe uw knowhow beschermd moet worden en hoe u belangstellende partijen of concurrenten moet bejegenen.

Beheer van de octrooiportefeuille voor grotere technologiebedrijven

Voor grotere technologiebedrijven is Biopatents uw partner voor het creëren, uitbreiden en verdedigen van een octrooiportefeuille en het inbedden daarvan in uw zakelijke strategieën en het meedenken daaraan. Biopatents benadert voor u inbreukmakers en onderneemt zo nodig de juiste gerechtelijke stappen. Zo zorgt Biopatents voor optimale ondernemingsruimte voor haar cliënten.

Dé partner voor buitenlandse octrooibureaus & advocatuur

Voor buitenlandse octrooibureaus en de advocatuur is Biopatents dé partner voor het begeleiden van verleningsprocedures van complexe octrooizaken bij de Europese, Nederlandse of Belgsische Octrooiraad, inclusief het verkrijgen van aanvullende beschermingscertificaten. Ook is Biopatents dé partner voor het bijstaan in juridische procedures bij nationale en internationale rechtbanken. Biopatents verschaft een heldere doorkijk in het Europese octrooisysteem en optimale ondernemingsruimte voor uw cliënten.

Biopatents

Dagpauwooglaan 1
5691 NW Son
Netherlands
M: +31(0)621808142
E: info@biopatents.nl
I: www.biopatents.nl

Bepaal uw route

U kunt onze vestiging op afspraak bezoeken. Klik hier en bepaal eenvoudig uw route naar ons kantoor.

Copyrights 2022 Biopatents - disclaimer & privacy - voorwaarden - design by Siteweb87