Tarieven

Heeft u vragen op het gebied van intellectuele eigendom?

Aarzelt u dan niet om contact op te nemen met Biopatents. Een eerste bespreking wordt u kosteloos aangeboden. Voor onze algemene voorwaarden klikt u hier.

Tarieven

Als klein octrooibureau is Biopatents in staat om zijn diensten op een zeer efficiënte manier en tegen een zeer aantrekkelijk tarief uit te voeren, waarbij gebruik wordt gemaakt van een transparant kostensysteem.

Transparant kostensysteem

Als klein octrooibureau is Biopatents in staat om zijn diensten op een zeer efficiënte manier en tegen een zeer aantrekkelijk tarief uit te voeren, waarbij gebruik wordt gemaakt van een transparant kostensysteem, waarbij kantoorkosten achterwege worden gelaten of tot een minimum worden beperkt. De uurtarieven zijn zeer competitief. Voorts kunnen naar wens vaste bedragen worden afgesproken voor de verleningsprocedures in Nederland, België en Europa.

Onze excuses, de tarieven worden op korte termijn op deze pagina gepubliceerd. Wilt u toch al meer informatie over de tarieven van Biopatents? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Bescherming van uw knowhow, ook voor kleine bedrijven

Heeft u een klein bedrijf, of denk u er aan een op te richten, gebaseerd op unieke knowhow? Biopatents zal uw betrokken en toegewijde partner zijn om met u te bespreken wat er gedaan moet worden, en om wat er vooral niet gedaan moet worden, hoe uw knowhow beschermd moet worden en hoe u belangstellende partijen of concurrenten moet bejegenen.

Beheer van de octrooiportefeuille voor grotere technologiebedrijven

Voor grotere technologiebedrijven is Biopatents uw partner voor het creëren, uitbreiden en verdedigen van een octrooiportefeuille en het inbedden daarvan in uw zakelijke strategieën en het meedenken daaraan. Biopatents benadert voor u inbreukmakers en onderneemt zo nodig de juiste gerechtelijke stappen. Zo zorgt Biopatents voor optimale ondernemingsruimte voor haar cliënten.

Dé partner voor buitenlandse octrooibureaus

Voor buitenlandse octrooibureaus en de advocatuur is Biopatents dé partner voor het begeleiden van verleningsprocedures van complexe octrooizaken bij de Europese, Nederlandse of Belgsische Octrooiraad, inclusief het verkrijgen van aanvullende beschermingscertificaten. Ook is Biopatents dé partner voor het bijstaan in juridische procedures bij nationale en internationale rechtbanken. Biopatents verschaft een heldere doorkijk in het Europese octrooisysteem en optimale ondernemingsruimte voor uw cliënten.

Biopatents

Parkzoom 3
2614 TC Delft
Netherlands
M: +31(0)621808142
E: info@biopatents.nl
I: www.biopatents.nl

Bepaal uw route

U kunt onze vestiging op afspraak bezoeken. Klik hier en bepaal eenvoudig uw route naar ons kantoor.

Copyrights 2020 Biopatents - disclaimer & privacy - voorwaarden - design by La Fermette Creative